CUMHUR BAŞKANLIĞI YİK ÜYESİ BÜLENT ARINÇ'A AÇIK MEKTUP

CUMHUR BAŞKANLIĞI YİK ÜYESİ BÜLENT ARINÇ'A AÇIK MEKTUP

05 Ekim 2019 - 23:21

Sayın Arınç,

Ak parti 7. Olağan kongre sürecini başlattı. 29. İstişara ve Değerlendirme toplantısında  konuşan Başkan Erdoğan yaptığı konuşmada 'daha güçlü bir teşkilat yapısının oluşturulacağının' altını çizdi.

Sizlerinde dikkatinden kaçmamıştır. 17 yıldır iktidar olan Ak partinin Türkiye genelinde bir çok İl ve ilçe teşkilatlarında yaşanan ahlaksız ve yolsuzluk olaylarında adı geçenler ne yazık ki; partinin yerelde söz sahibi olan kişiler tarafından korunmakta ve kollanmaktadır.

Sayın Arınç,

Manisa sizin gençlik yıllarınızı yaşadığınız, Türk siyasetinde efsane olduğunuz bir ilimiz. Köy ve ilçelerini bilir halkını yakından tanırsınız. Onlarda sizi yakından tanır ve severler, sizi her seçimde kendilerine vekil tayin ettiler ve Ankara'ya gönderdiler.

TBMM Başkanlığı, Başbakan Yardımcılığı yaptınız, son olarak Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak (YİK) ülkeye ve milletimize hizmet etmektesiniz.

MANİSA VE İLÇELERİNDE AHLAKSIZLIĞI İLKE EDİNENLER ZARAR VERİYOR

Sayın Arınç,

Sizin gibi Manisa aşığı olan 19.20 dönem Manisa Milletvekili, Yolsuzlukla Mücadele Derneği Kurucu Genel Başkanı, Araştırmacı- Yazar sayın Tevfik Diker, Alaşehir'de Ak parti yöneticilerinin karıştığı ahlaksız ve yolsuzluk olaylarını belgeleri ve seks görüntülerinin olduğu videolarla ülke gündemine taşımıştır.
Manisa'nın yerel gazetelerinin de yakından takip ettiği  Alaşehir Devlet Hastanesinde yaşanan bu olayın ortaya çıkmasından sonra diğer ilçelerden de aynı ahlaksız görüntüler ve kirli ilişkiler ortaya döküldü.

Sayın Arınç,

Manisa Ak parti Millletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, e. İlçe Başkanı Rıza Peker ve İl Başkanı Berk Mersinli ile ilçe başkanı Murat Ertürk,  bağevi eğlencelerinden yakın arkadaşları olan Ayhan Ünal'ı engelli kadrosundan işçi olarak Devlet Hastanesinde işe koyarlar.

Manisa siyasetinin iktidar mensuplarının sağladığı güçle, Devlet Hastanesine ilçe başkanı Murat Ertük'ün talimatı ile yönetici konumunda olan ilk okul mezunu Ayhan Ünal, başhekim ve idareci personelle toplantılar yaptığı gibi birlikte olduğu hastane çalışanı kadını da müdür yapar.

Ak parti Alaşehir e. ilçe başkanı Rıza Peker, ilçenin e. sekreteri 2 çocuk annesi D.B'ye birliktelik teklif eder, D.B kabul etmez ve durumu Murat Baybatur'a anlatır. Baybatur D.B'yi Devlet Hastanesinde işe koyar.

Veteriner olan D.B'yi e. İlçe Başkanı Rıza Peker rahat bırakmaz ve sürekli hastaneye yönetici yaptıkları ilk okul mezunu Ayhan Ünal'la haber gönderir ve taciz ettirir. Peker kendisiyle birlikte olmayan, hastane çalışanı A.B ile birlikte olan D.B'yi işten attırmakla tehdit eder.

Hastane yönetcisi ilk okul mezunu Ayhan Ünal ile Abdullah Akay hastanenin bahçıvan odasında A.B'yi döverler ve cezaevi'ne attırırlar. 5 gün cezaevinde yatan A.B girdiği bunalım sonucu intihar eder. Yeğeni tarafından kurtarılan A.B yaşadıklarını sayın Tevfik Diker'e anlatır ve hastane içinde Ak parti yöneticilerinin kurduğu ahlaksız ilişkiler ile yapılan yolsuzlukların belge ve görüntülerini verir.

HASTANE MÜDÜRÜ İBRAHİM KEY'İN İTİRAFI

Sayın Tevfik Diker'in sosyal medyasından gündeme taşınan bu ahlaksızlıklar ve yolsuzluklar www.turkiyehavadis.com yazarı olarak tarafımdan gündeme taşındı. Başkan Erdoğan, Sağlık Bakanlığı ile tüm ilgili kurumlara aktarıldı. Sayın Diker'in de hassasiyetle ilgili kurumlara bildirilmesiyle, Abdullah Akay Turgut'luya, Ayhan Ünal Demirci'ye olayı ortaya çıkaran A.B ise Akhisar' gönderildi. Hastane müdürü İbrahim Akay ise istifa etti.

SAYIN DİKER VALİ YARDIMCISINA YAŞANAN AHLAKSIZLIĞI ANLATIYOR

Alaşehir Devlet Hastanesinde ortaya çıkan ahlaksız olaylardan sonra Devlet Hastanesinden sürekli rapor verilerek koruma altına alınan Ayhan Ünal, sayın Diker'i tehdit eder ve yaptırdığı hayratı yıktırır. Sayın Diker can güvenliğinin olmadığı hakkında suç duyursunda bulunur. Oğlu Seyfullah Ünal adına kurdukları korsan haber sitesinde bir araya geldikleri kendileri gibi ahlaksız ilişkiler ile anılan tetikçilerine sayın Tevfik Diker hakkında ahlaksız yazılar yazmaktadırlar. Haklarında gerekli suç duyuruları yapılmıştır.

AK PARTİ  E.İLÇE SEKRETERİ VE HASTANE ÇALIŞANI D.B'NİN İTİRAFI

D.B'nin Alaşehir teşkilatı ile ilgili anlattıklarından sonra, Ak parti de bir saniye bile kalmaması gerekenler ne yazık ki; Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur tarafından korunmaktadır. D.B'nin attığı bir mesajla susan Baybatur hakkındaki iddialar da ahlaksızların Ak partiden niye atılmadıklarını açıklıyor.

Sayın Arınç,

Manisa ve Alaşehir'de Ak parti yerlerdedir. Ahlaksız kişiler ilçeye iş bulmak için gelen kadınlarla zorla birlikte olmaktadır. D.B'nin iddiasına göre iş vaadiyle kandırılıp tecavüze uğrayan kadın ilçe binasını basmıştır.

Sayın Arınç,

Ak parti içindeki bu çetelerin seks videoları ortalıkta dolaşmaktadır. Devlet Hastanesinin baş hekimi, il başkanı Mersinli, ilçe başkanı Ertürk ve bunları koruyan Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur partiye büyük zarar vermektedirler.

Alaşehir'de vatandaş 'yok mu bu çeteye dur diyecek' diye çırpınıyor. Olayı haber yapan  gazeteciler Ayhan Ünal ve tetikçileri tarafından tehdit ediliyor. Ayhan Ünal, erkek gazeteciye 'birlikte seks yapacağız' diye sürekli taciz ediyor..

Ak parti içindeki ahlaksızlık ve yolsuzluğu yazan internet sitelerine anında yayın yasağı koyan Alaşehir yargıçları  ne yazık ki korsan site hakkında yapılan şikayetlere duyarsız kalmaktadır.

Yukarıda anlattığım olaylar, şahsınız başta olmak üzere Ak parti Genel Başkan Yardımcılarına, Başkan Erdoğan'a ve ilgili tüm kurumlara sayın Tevfik Diker ve şahsım tarafından belgeler ile aktarılmıştır. Ulusal ve yerel medyada aylardır gündemde olan bu çirkin olaylar karşısında yıpranan sadece partiniz değildir. Ak partide pisliğe bulaşanların hala görevde olmalarını açıklayamayan onurlu ve şahsiyetli partililer de yıpranmaktadır.

Saygılarımla

Yekta Yaktı